Marketing & Communicatie

Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam in ‘de’ marketing en communicatie. 

Na de Hotelschool begon ik in de congres- en evenementenwereld, en werkte vervolgens bij o.a. MKB-bedrijven, goede doelenorganisaties en in de GGZ. Hoewel ik mijn vrije tijd altijd al veel bijeenkomsten organiseerde, richtte ik me vanaf 2005 vooral op culturele evenementen. Als producent, als marketeer en ik deed de marketing en communicatie/PR. 


Inmiddels heb ik meer dan tien jaar mijn eigen bedrijven en doe ik vooral waar ik goed in ben en wat ik leuk vind: de marketing en communicatie voor culturele organisaties en culturele zzp’ers, bedrijven die in hart en nieren maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Met mijn opleidingen als senior marketeer- en communicatieadviseur én mijn jarenlange ervaring ben je bij mij aan het goede adres voor (strategische) plannen, originele en creatieve uitwerkingen én een praktische inslag. En natuurlijk gaat het er ook om dat we plezierig samenwerken. Want als ‘de klik’ er is, gaat het samen nóg beter!

Dorine Holman

Senior Communicatieadviseur

Matthijs Sloos

Concept & design

Design & Concept

In mijn 25 jaar als grafisch vormgever heb ik mij ontwikkeld van traditioneel vormgever (huisstijl, brochures, reclamemateriaal) tot allround webdesigner. Zo werk ik bijvoorbeeld met moderne technieken en interactive online systemen. Terwijl ik de hele website online bouw, kan de klant hier alvast zijn eigen teksten of andere inhoud aan toevoegen. Daarna pas ik het design nog eens aan, zodat de inhoud precies past bij de vormgeving. In mijn carrière heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen; van internationals zoals Heineken en Origin tot aan zzp’ers door heel Nederland. Mijn geheim? Ik luister goed en leef me in. Samen ontdekken we de huisstijl die past bij de identiteit van jouw bedrijf.Tot slot ben ik ook een streber: ik ga door tot het perfect is.”